ÅRET DER GIK PÅ STRANDTERRASSERNE

2020 har været et begivenhedsrigt år i strandterrasserne. fra forårets coronaudfordringer, til professionel boligstyling og stærk fremgang i salget af lejligheder. men størst af alt: der er kommet liv i strandterrasserne!
moebelsaet paa terrasse
Velkommen til alle nye strandgæster
År 2020 blev året hvor de første beboere flyttede ind i Strandterrasserne, og sikke en sommer at flytte ind! På en sommer hvor udlandsrejser pga. Covid-19 var nærmest ikkeeksisterende, kunne en beliggenhed direkte ud til en bred sandstrand nærmest ikke blive mere fantastisk. Strandterrassernes nye beboere har nydt den danske sommer fra deres eget ”badehotel”. Vi mødte to af dem til en snak om livet i Strandterrasserne og Køges bedste udsigt:

Vi har ladet altandørene stå åbne hele sommeren, og nogle gange snakkede
vi om at det føltes som om vi boede i en ferielejlighed i Spanien.

Læs hele interviewet her

Vi ønsker alle beboere hjertelig velkommen til mange flere skønne sommerminder i Strandterrasserne.
lys facade
Professionel boligstyling

I forbindelse med fremvisningen af Strandterrassernes mange forskellige typer af lejligheder, fik et team af professionelle boligstylister fra SalesStyling mulighed for at trylle med indretning af børneværelser, lejligheder i 2-plan og en penthouse med tagterrasse. I alt indrettede SalesStyling fem forskellige lejligheder, og de dygtige stylister, som også er kendt fra tv-programmet Løvens Hule, kaldte selv Strandterrasserne for en indretningsopgave lidt ud over det sædvanlige.

Strandterrassernes store, lyse rum og fantastiske panoramavinduer, blev en smuk baggrund for stylisternes moderne indretning. Du kan se billeder af SalesStylings indretning af Strandterrasserne her.

De flotte udstillinger kan stadig opleves til Åbent Hus i Strandterrasserne. Tøv ikke med at kontakte mægler hvis du har lyst til at opleve en prøvelejlighed i virkeligheden.

spisebord
Dansen med Corona

Som i hele resten af Danmark blev coronaudfordringerne en del af hverdagen i Strandterrasserne. De mange skiftende restriktioner fik os til at tænke i nye, kreative baner, og vi fik bl.a. afprøvet at fremvise boliger bag skærmen, og lave livesendinger fra Strandterrasserne.

Men selvom billedopløsningen var høj, må vi nok erkende at en Facetime-fremvisning aldrig bliver det samme som den ægte vare.

I Strandterrasserne er det den fantastiske udsigt over strandengen og havet, der slår benene væk under alle dem som ankommer til bygningen. Den friske havluft og solen i ansigtet når man står på altanen, kan desværre ikke fornemmes på den anden side af skærmen. Strandterrasserne skal opleves i virkeligheden.

facaden og udsigten
Du kan nå det endnu…
På trods af udfordringerne med Covid-19 har der i den seneste tid været fuld fart på salget af lejligheder i Strandterrasserne. Der afholdes løbende Åbent Hus med nye besøgende, og vi modtager meget positiv feedback på oplevelsen af lejlighedernes rummelighed, det særlige lysindfald og ikke mindst den unikke beliggenhed. Vi glæder os til at byde endnu flere nye beboere velkommen til Strandterrasserne i det nye år. Vil du også bo i en af Strandterrassernes eksklusive lejligheder med Køges bedste udsigt? Du kan se hvilke lejligheder der er tilbage her.
Til sidst er der bare tilbage at ønske dig et rigtig godt nytår!
Vi vil glæde os til at hilse på dig til Åbent Hus d. 3. januar kl. 12-13 eller en af de efterfølgende søndage samme tid. Grundet COVID-19 er tilmelding før fremmøde påkrævet, tilmeld dig ved at kontakte mægler her.

Nyd familielivet i et Townhouse

Strandterrassernes unikke Townhouses i 2-plan har god plads til børn og voksne. Udover Køges mange legepladser, bor man lige ud til den sjoveste af dem alle: Stranden. Her får I det perfekte alternativ til en villa, og slipper for kedeligt havearbejde. Tag i stedet håndklæderne under armen, og gå de 250 meter ned til stranden.
barnevogn
lejlighed med lille trappe

KOM TIL ÅBENT HUS

PÅ SØNDAG KL 12:00 - 13:00

STAD Projekt
Østerfælled Torv 10, 1. sal
2100 København Ø
Tlf.: 32 83 06 20
www.stadprojekt.dk

stad projekt logo