Bæredygtighed

Fremtidens energivenlige bolig

Alle boligerne i Strandterrasserne har et meget lavt energiforbrug – til glæde for både klima og din økonomi. Byggeriet følger Danmarks gældende energikrav, og alle boliger er mærket med ”Lavenergiklasse 2015/2020”.

Det er din garanti for, at boligerne er skabt ud fra en ressourcebevidst tankegang, som sikrer dig et meget lavt energiforbrug her og nu og i fremtiden, Huset har også solceller på taget, som betyder en optimal udnyttelse af solens stråler, som konverteres til EL.

Afvanding af ejendommens tagvand sker gennem de grønne arealer, som løber langs husene, og videre til nedsivning på engarealer og ud i havet i en såkaldt LAR løsning.

Optimalt indeklima

Lejlighederne er udstyret med moderne ventilationsanlæg med effektiv varmegenvinding. Og det er ikke bare ”varm luft” – tværtimod er det noget, som for alvor kan mærkes på indeklimaet og på varmeregningen. Helt op til 2/3 af varmen genanvendes, samtidigt med at fugten reduceres, så du undgår skimmelsvamp. Sammen med lavenergivinduerne er det med til at give et optimalt indeklima.