Bæredygtighed

Fremtidens energivenlige bolig

Alle boligerne i Strandterrasserne har et meget lavt energiforbrug – til glæde for både klimaet og din økonomi. Byggeriet følger Danmarks restriktive og fremsynede gældende energikrav, så alle boliger er mærket med ”Lavenergiklasse 2015/2020”.

Det er din garanti for, at boligerne er skabt ud fra en ressourcebevidst tankegang, som kan sikre dig et meget lavt energiforbrug her og nu og i fremtiden, huset har sågar solceller på taget for at sikre optimal udnyttelse af solens stråler og konvertere disse til EL.

Optimalt indeklima

Lejlighederne er udstyret med moderne ventilationsanlæg med effektiv varmegenvinding. Og det er ikke bare ”varm luft” – tværtimod er det noget, der for alvor kan mærkes på indeklimaet såvel som på varmeregningen. Op til hele 2/3 dele af varmen genanvendes, samtidig med at fugten reduceres, så du undgår skimmelsvamp og husstøvmider.

Afvanding af ejendommens tagvand sker endvidere gennem almindingerne der løber langs husene, og videre til nedsivning på engarealer og ud i havet i en såkaldt LAR løsning.

Sammen med lavenergivinduer i ejendommen, er det alle ting, der er med til at give dig et optimalt indeklima.