BO NYT OG NEMT I STRANDTERRASSERNE

Yderst mod stranden i Køges nye havnebydel ligger den flotte, lyse ejendom kaldet Strandterrasserne. Her er havudsigten fredet, og beboerne kan nyde godt af en arkitekttegnet bolig med fokus på design og komfort. Kom med indenfor i Køges eksklusive strandboliger ved havet.

Der er noget helt særligt ved havudsigt. Har man først prøvet at stå på en terrasse eller altan og skue ud mod de blå bølger, forstår man godt hypen omkring boliger ved vandet, og hvorfor vi mennesker vægter livet ved havet så højt. Det unikke ved Strandterrasserne er, at udsigten til den grønne strandeng, der strækker sig ned mod havet, er fredet. Der bliver ikke bygget noget foran ejendommen, og Strandterrasserne ligger derfor for evigt i første parket til Køges brede sandstrand.

Du kan se hvilke lejligheder, der er til salg i Strandterrasserne her.

Havlyset strømmer ind i lejlighederne

SKABT TIL AT NYDE NATUREN

De lyse lejligheder er skabt med et fokus på at få så meget af havets og naturens magiske lys ind i boligerne. Dette betyder bl.a. at der er indsat særligt høje vinduespartier, der næsten når helt op til den høje loftshøjde, og giver et bedre kig mod den omkringliggende natur og det hyggelige havnemiljø.

Det rolige liv ved havet lægger op til at bruge omgivelserne, gå ture langs stranden, bruge caféerne og restauranterne ved Køges gamle havn og se de smukke solopgange over havet. Denne skønne kombination mellem ude- og indeliv imødekommer boligerne ved at tilbyde altaner eller terrasser til alle beboere i Strandterrasserne. Alle får dermed mulighed for at lade dørene stå åbne og lade den friske havluft strømme ind. Med tanke på ejendommens lyse facade, og den strandinspirerede beplantning i det åbne gårdmiljø, forstår man godt, hvorfor flere allerede har associeret Strandterrasserne med de eksklusive ferielejligheder, man kender fra udlandet.

FAKTA OM STRANDTERRASSERNE

FULD SMÆK PÅ DESIGN OG MATERIALEVALG

Det ydre, eksklusive udtryk fortsætter naturligvis indenfor. Under det luksuriøse ”badehotel” ligger beboernes private, aflåste parkeringskælder, hvorfra en elevator fører op til lejlighederne. Det skal være nemt at få fragtet indkøbsposer og tunge tasker direkte til døren, når man kommer hjem.

Inde i lejlighederne er der hvide vægge og flotte trægulve. Der er valgt en moderne og stilren køkkenløsning fra HTH med grebsløse køkkenelementer, der giver køkkenet en rolig og elegant overflade. Det hvide køkken brydes af den integrerede, sorte siligranit vask, hårde hvidevarer fra AEG og selvfølgelig den populære Quooker-vandhane. Et allround stilsikkert og gennemført køkken med et strejf af luksus. Køkkenet er placeret som et vigtigt element i lejlighedernes store køkken-alrum, hvor familier og venner kan samles og nyde gode middage såvel som den betagende udsigt.

Vandkanten ved Strandterrasserne i Køge

Strandterrasserne er absolut kun for livsnydere, der vil have en nybygget lejlighed med maksimal komfort, men også lægger vægt på en ideel beliggenhed mellem natur og byliv. Man får en nem, praktisk hverdag tæt på togstation og Køge bymidte, men man får også badeture, sand mellem tæerne og ikke mindst havlyset strømmende ind gennem vinduerne.

Der bliver rift om de sidste ledige strandboliger. Du kan se hvilke, der er ledige her.

Motion, gode oplevelser og frihed

Valget af bolig i Strandterrasserne, er også et tilvalg af et aktivt liv. De unikke naturomgivelser indbyder til vandsport og løbeture i skoven, mens byen frister med sine markedsdage, loppemarkeder, butikker og caféliv. Denne frie livsnydertilværelse bliver kun forstærket af lejlighedernes store, åbne rum, hvor det særlige lys ved havet, strømmer ind i alle værelser. Som i en feriebolig ved Skagens kendte lys, får man her fornemmelsen af åbne vidder og uendelig frihed.
Udsigten over Søndre Strand i Køge

KOM TIL ÅBENT HUS

PÅ SØNDAG KL 12:00 - 13:00

STAD Projekt
Østerfælled Torv 10, 1. sal
2100 København Ø
Tlf.: 32 83 06 20
www.stadprojekt.dk

stad projekt logo