En kageglad nabo til Strandterrasserne

Strandterrasserne har fået en ny nabo. Og en kagelad en af slagsen! Bag de lyse strandboliger har en ny, toetagers kagecafé netop haft åbningspremiere, og Strandterrassernes beboere kan lade sig lokke af den liflige duft af nybagte kager. Bag den nye café står ingen ringere end kageentusiasten Lena Thorsson, kendt fra ”Den Store Bagedyst.” Kom med til kage og cocktails!

Der er kommet endnu en lækker tilføjelse til det hyggelige havnemiljø omkring Strandterrassernes ejerlejligheder. Beboerne får nu mulighed for at hente alt fra friskbagte croissanter til morgenkaffen på altanen, til smagfulde blomsterkager til eftermiddagskaffen. Temaet hedder ”blomster” med et touch af fransk elegance, når den nye Café Le Jardin byder velkommen til nybagte kager og cocktails i solen. Hvem siger, man absolut skal drikke kaffe, hvis en ”citrontærte-drink” passer bedre, og er lidt sjovere?

Lena Thorsson blev landskendt, da hun gav den fuld gas med blomsterkreativitet og sit sprudlende humør i DR’s ”Den Store Bagedyst” i 2020. Nu har hun kastet sig ud i et kageeventyr på Søndre Havn i Køge til stor glæde for beboerne i Strandterrasserne.

Lena Thorsson byder velkommen til cafe le jardin

EN TILFØJELSE TIL LIVSNYDERLIVET

Café Le Jardins hyggelige, franske caféstemning passer perfekt til livsnydertilværelsen i Strandterrassernes eksklusive lejligheder ved havet. Den grundlæggende feriestemning, som præger livet i de lyse strandboliger, hvor badeture og havudsigt er en naturlig del af hverdagen, bliver kun ekstra forstærket af at få en fransk oase i baghaven.

Indvendigt er caféen pyntet med utallige blomsterdekorationer, ligesom det grønne kunstgræs på gulvet giver en følelse af at træde ind i en slags ”hemmelig have” ved stranden.
Når den nye strandpromenade foran Strandterrasserne nu bliver en populær gårute hele sommeren, vil det nye kagestop med garanti lokke kageglade badegæster til.

Cocktail holdes foran blomster

Vil du drikke din kage? 

Café Le Jardin ligger på bagsiden af Strandterrasserne med hurtig adgang via den fælles port. Beboerne får derfor nem mulighed for at købe lækkerier med på arbejde om morgenen på vej mod Køge Station, eller nyde en fyraftenscocktail med vennerne. Man kan selv vælge, om man er til det klassiske kaffe/kage-koncept, eller om man vil udfordres med en sommerdrink til sin kage. Lige nu byder drinkskortet på legesyge cocktails som f.eks. Havens Gin cocktail med lavendelFransk Citrontærte med timian eller simpelthen bare Romkuglen.

Café Le Jardin har åbent mandag-torsdag kl. 10-18, fredag-lørdag kl. 10-20 og søndag kl. 10-16.

Der er kun få ledige lejligheder tilbage, men du kan stadig nå det, hvis du vil tilbringe sommeren i Strandterrasserne.
Du kan finde plantegninger og priser 
her.

Den frie livsnydertilværelse

Det rolige liv ved havet lægger op til at bruge omgivelserne, gå ture langs stranden, bruge caféerne og restauranterne ved Køges gamle havn og se de smukke solopgange over havet. Denne skønne kombination mellem ude- og indeliv imødekommer boligerne ved at tilbyde altaner eller terrasser til alle beboere i Strandterrasserne.

Lejlighedernes store, åbne rum, hvor det særlige lys ved havet, strømmer ind i alle værelser. Som i en feriebolig ved Skagens kendte lys, får man her fornemmelsen af åbne vidder og uendelig frihed.

bygningsfacade-paa-strandterrassen
altan

KOM TIL ÅBENT HUS

PÅ SØNDAG KL 12:00 - 13:00

STAD Projekt
Østerfælled Torv 10, 1. sal
2100 København Ø
Tlf.: 32 83 06 20
www.stadprojekt.dk

stad projekt logo