Livet i Strandterrasserne

Når man skal købe en lejlighed, kan det være svært at forestille sig hvordan hverdagen bliver, hvordan naboerne er og hvad man kan bruge området til. Derfor har vi fået to glade beboere til at fortælle om ”rejsen” fra lejebolig i København til ejerbolig i Køge – og deres nye liv i Strandterrasserne.
par holder om hinanden

I marts 2020 tog Anne og Mads springet fra København til Køge. Parret boede til leje på Vesterbro, og tog til flere fremvisninger af lejligheder i København, men da Mads en dag researchede boligpriserne uden for byen, faldt han over Strandterrasserne: ”Da vi så hvor meget mere vi kunne få for pengene ved at flytte til Køge, tog vi ud og så på det. Og efter vi først havde været her, var vi ikke i tvivl om at det skulle være det. Havudsigt og en masse skøn natur, var lige hvad vi gerne ville bo omkring.”

For Mads og Anne var der ingen vej tilbage efter den første fremvisning. De faldt pladask for bygningens flotte arkitektur og den lækre strand, og var helt enige om at droppe lejelivet og købe en nybygget lejlighed i Køge.

Hvad er det bedste ved lejligheden?
”Det er nyt og lækkert, og beliggenheden er fantastisk. Vi har fået installeret en køkkenø, hvilket vi altid gerne ville have.” Siden flytningen har parret fået en søn, og Strandterrasserne er blevet endnu en lille beboer rigere. Og netop familieforøgelsen var også med i tankerne da parret skulle købe lejlighed. Det var vigtigt med en rummelig lejlighed hvor der var god plads til at stifte familie.

blomster og lys

Har I fået brugt området og Køge by?
”Ja, det er en dejlig by i udvikling. Super hyggelig by med en masse sjæl, skøn natur og havet er jo bare fantastisk! Vi har badet en masse i sommer og vi går jævnligt ture langs vandet. Grundet Corona bruger vi desværre ikke byen så meget, men ellers besøger vi normalt restauranter, biograf og butikker. Der er altid en skøn stemning i byen med en masse liv. I øjeblikket bliver det mest til en tur i skoven. Åsen er skøn til løbe- og gåture.”

Beboerne i Strandterrasserne har også forsøgt at lære hinanden at kende, på trods af Covid-19-situationen: 
”Vi har haft en grill eftermiddag i sommer, hvilket var super hyggeligt. Det var dejligt at hilse på de andre beboere. Desværre har Corona lagt lidt et låg på det sociale.”

kayak i kanal

Nu glæder parret, og resten af Strandterrassernes beboere, sig til at Covid-19 er et afsluttet kapitel, og de kan begynde en masse sociale aktiviteter igen.

Da vi til sidst spørger dem om de ville anbefale andre at købe en lejlighed i Strandterrasserne, lyder svaret enstemmigt: ”Ja, helt bestemt!”

Er du selv blevet nysgerrig på livet i Strandterrasserne, og vil du se hvilke lejligheder der er tilbage, kan du finde lejligheder, plantegninger og billeder her.

Nyd familielivet i et Townhouse

Strandterrassernes unikke Townhouses i 2-plan har god plads til børn og voksne. Udover Køges mange legepladser, bor man lige ud til den sjoveste af dem alle: Stranden. Her får I det perfekte alternativ til en villa, og slipper for kedeligt havearbejde. Tag i stedet håndklæderne under armen, og gå de 250 meter ned til stranden.
barnevogn
lejlighed med lille trappe

KOM TIL ÅBENT HUS

PÅ SØNDAG KL 12:00 - 13:00

STAD Projekt
Østerfælled Torv 10, 1. sal
2100 København Ø
Tlf.: 32 83 06 20
www.stadprojekt.dk

stad projekt logo