LIVET VED VANDET

Vil du bo 200 skridt fra vandet? I Strandterrasserne bor du næsten Køges lækre sandstrand med fri adgang til sand mellem tæerne og aktiv vandsport. Tag håndklædet under armen, og gå de 200 skridt ned til en morgendukkert, ja, den er god nok, vi har talt skridtene fra den hvide, badehotelsinspirerede ejendom og ned til stranden.

Uanset om du er en vandhund eller ej, kan vi vist godt blive enige om, at det at have en strand som nabo, er noget helt særligt. Strandterrassernes børnefamilier kan i hvert fald skrive under på, at den unikke beliggenhed ud til havet kan noget. Særligt på de varme sommerdage, hvor familien kan klæde om til badetøj hjemmefra, hoppe i badekåberne, samle spande og skovle og traske ned til hygge i vandkanten. Kommer du varm hjem fra arbejde, er det også skønt at blive kølet hurtigt ned med en spontan tur ud i de blå bølger.

Vil du se plantegninger af de eksklusive strandboliger, kan du finde dem her.

Køges børnevenlig badestrand

KØGES BØRNEVENLIGE SANDSTRAND

Søndre Strand er Køges lange, brede sandstrand med en meget børnevenlig kystlinje med helt lavt vand. Til stor fornøjelse for de mindste, danner der sig ofte små sandrevler og øer i vandkanten, som børnene kan løbe henad og bygge sandslotte på. Det lave vand gør, at strandkanten ændrer karakter nærmest dagligt, og skaber nye børneoaser for hver strandtur. Søndre Strand er, udover sit rygte som børnevenlig strand, også kendt for sit fine, hvide sand uden sten, hverken på land eller i vandet, men på trods af sin status som populær sommerdestination for mange af Køges indbyggere, er der altid rigeligt med plads til alle på det meget brede strandstykke.

FAKTA OM STRANDTERRASSERNE

Har man lyst til en gåtur langs vandet, kan man faktisk følge stranden helt ud til den næste kystby Strøby Egede, og nyde det idylliske kig til de små sommerhuse i kanten af Strandskoven. Ved begyndelsen af Strandskoven ligger også en anden sommerfavorit, nemlig Strandskovens Kiosk, der lokker med lækre isvafler eller hurtig grillmad, hvis familien bliver lækkersultne. Foran Strandterrassernes lejligheder og hele vejen langs stranden ligger et stort, ugeneret engområde med græssende dyr, der holder beplantningen nede, så man altid frit kan nyde den fantastiske udsigt over hele det fredede område.

Det gode hundeliv ved vandet

DET GODE HUNDELIV

Den skønne natur er også populær hos hundeejerne i Strandterrasserne. De perfekte hundeluftningsruter ligger lige foran ejendommen, og tilbyder masser af frisk luft og god motion til både hunde og mennesker i Strandterrasserne. Du kan både gå omkring i det hyggelige havnekvarter og købe lækker to-go kaffe i Pakhusets café, nyde den friske brise langs vandet, eller gå dybere ind i Strandskoven. Derudover er der kun 10 minutter på gåben ind til det rige butiksliv i Køges bymidte og markedsdage på Torvet.

Der er rift om de sidste ledige strandboliger. Du kan se hvilke, der er ledige her.

Motion, gode oplevelser og frihed

Valget af bolig i Strandterrasserne, er også et tilvalg af et aktivt liv. De unikke naturomgivelser indbyder til vandsport og løbeture i skoven, mens byen frister med sine markedsdage, loppemarkeder, butikker og caféliv. Denne frie livsnydertilværelse bliver kun forstærket af lejlighedernes store, åbne rum, hvor det særlige lys ved havet, strømmer ind i alle værelser. Som i en feriebolig ved Skagens kendte lys, får man her fornemmelsen af åbne vidder og uendelig frihed.
Udsigten over Søndre Strand i Køge

KOM TIL ÅBENT HUS

PÅ SØNDAG KL 12:00 - 13:00

STAD Projekt
Østerfælled Torv 10, 1. sal
2100 København Ø
Tlf.: 32 83 06 20
www.stadprojekt.dk

stad projekt logo