Maskulin enkelhed eller feminine detaljer?

I en nybygget, moderne lejlighed er det detaljerne der gør hele forskellen. Få et sjældent indblik i boligstylisternes arbejde, når eksperterne fra SalesStyling fortæller om indretningen af Strandterrassernes luksuriøse 2-værelses lejlighed.
I forbindelse med salget af Strandterrasserne har teamet fra SalesStyling stylet en midlertidig indretningsløsning så kommende købere kan lade boligdrømmene få frit løb.
stylister

Louise, CEO for SalesStyling (tv.) og Camilla, Head of Styling & Buying.

”Boligerne kan godt fremstå maskuline i deres meget enkle udtryk hvor der ikke er nogen krummelurer eller andre finere detaljer.” Boligstylist Camilla fra SalesStyling var ikke i tvivl om at der skulle bringes en masse hygge ind i den tomme lejlighed i Strandterrasserne.

Den nybyggede, moderne 2-værelses lejlighed imponerede med sine høje vinduespartier og sit særlige lysindfald, men en kommende køber ville muligvis have svært ved at fornemme de mange muligheder.

dagligstue i lejlighed
Nøgleordene blev: farver, messing og velour. Alle tre moderne boligtendenser som kunne bringe noget varme og hygge ind i hjemmet.
badevaerelse
Den rummelige 2-værelses lejlighed var en spændende opgave for indretningsentusiasterne. De hvide flader, det lyse køkken og den smukke udsigt gør lejligheden nem at indrette, også for de heldige købere der får lov til at bo der. Med få midler kan man fuldstændig ændre udtrykket og dreje det i en enkel, maskulin retning, eller tilføje feminine hygge-detaljer. Stylisten Camilla fortæller også om muligheden for at bryde de hvide flader med forskellige tapeter. Med tapet kunne man lave mindre hyggezoner og skabe en rød tråd gennem hele lejligheden.
stol med pelstaeppe paa

Få ting – stor effekt
Når SalesStyling går i gang med at style en bolig, sker det uden brug af store dominerende møbler og tunge opbevaringsløsninger som selvfølgelig er alt for bøvlede at flytte rundt på. Men ofte er det også de små detaljer og enkle opsætninger som har den største effekt. I Strandterrassernes singlebolig er det gulvspejle, grønne planter, små skulpturer og stearinlys der skaber hygge og forvandler boligen til et ”hjem”. Det er vigtigt at rummene ikke er overfyldte, men viser hvor meget plads lejligheden rummer.

seng i sovevaerelse

Måske har du fået lyst til at opleve den flotte, møblerede udstillingslejlighed i virkeligheden?
Kom til Åbent Hus i Strandterrasserne og få fornemmelsen af lys og rummelighed i de lækre 2-værelses lejligheder. 

Nyd familielivet i et Townhouse

Strandterrassernes unikke Townhouses i 2-plan har god plads til børn og voksne. Udover Køges mange legepladser, bor man lige ud til den sjoveste af dem alle: Stranden. Her får I det perfekte alternativ til en villa, og slipper for kedeligt havearbejde. Tag i stedet håndklæderne under armen, og gå de 250 meter ned til stranden.
barnevogn
lejlighed med lille trappe

KOM TIL ÅBENT HUS

PÅ SØNDAG KL 12:00 - 13:00

STAD Projekt
Østerfælled Torv 10, 1. sal
2100 København Ø
Tlf.: 32 83 06 20
www.stadprojekt.dk

stad projekt logo