Forkæl jer selv og nyd et måltid i byen

Det bedste sted at spise i Køge, er uden tvivl hjemme i Strandterrassernes lækre boliger – med udsigt ud over vandet og almindingen! Men skal familiens kokke ind i mellem nyde at få maden serveret, så kommer her tre gode grunde til at lade gryder og pander hvile sig skabet – nu står den nemlig på mad i byen.
Middagsbordet er sat i Strandterrasserne

Restaurant Kulhuset åbnede i Køge Havn i juli måned i år, ikke langt fra lejlighederne i Strandterrasserne. Restauranten inddrager gæsterne til en helt særlig madoplevelse, hvor det er muligt selv at grille sine retter ved de specialdesignede borde, og på den måde stege bøffen med sit eget personlige touch. Men restaurantens kokke gør det naturligvis også gerne. Kulhuset har et stort udvalg af lækre, friske kødvarianter og -udskæringer på menukortet, her er kylling og fisk, en lang række side orders til de sultne smagsløg samt et bredt udvalg af vine, øl og cocktails.
Hvis weekenden skal kickstartes lidt tidligere på dagen, er der skøn brunch på programmet fra kl. 10-15 både lørdag og søndag.

Klik her og se mere fra Restaurant Kulhuset.

Frokost i byen kan nydes i historiske omgivelser på MALT midt på Torvet i Køge. Restauranten er åben til frokost fra tirsdag til lørdag, og serverer højtbelagt klassisk, dansk smørbrød – med moderne strejf og naturligvis hjemmebagt MALT-rugbrød. Alt laves fra bunden med kompromisløs fokus på det gode håndværk og masser af smag. Til en rigtig god frokost hører et godt glas øl og måske en snaps, og på MALT akkompagneres maden af de håndbryggede dråber fra byens lokale microbryggeri, Braunstein. Velbekomme.

Klik her og se mere fra MALT.

Restaurant Arken får man ’en bid af Skagen i Køge’. Her står den nemlig især på friskfanget fisk og skaldyr i stimevis, tilberedt med både kærlighed og lækre smagsoplevelser. Arken ligger i Bådehavnen med en unik udsigt ud over Køge Bugt – og er opført som et skib med bl.a. øvre og nedre dæk samt kommandobro. Her kan man stå til søs med fast grund under fødderne – en gastronomisk nydelsestur, som hele familien uden tvivl vil elske!

Klik her og se mere fra Restaurant Arken.

Nyd familielivet i et Townhouse

Strandterrassernes unikke Townhouses i 2-plan har god plads til børn og voksne. Udover Køges mange legepladser, bor man lige ud til den sjoveste af dem alle: Stranden. Her får I det perfekte alternativ til en villa, og slipper for kedeligt havearbejde. Tag i stedet håndklæderne under armen, og gå de 250 meter ned til stranden.
barnevogn
lejlighed med lille trappe

KOM TIL ÅBENT HUS

PÅ SØNDAG KL 12:00 - 13:00

STAD Projekt
Østerfælled Torv 10, 1. sal
2100 København Ø
Tlf.: 32 83 06 20
www.stadprojekt.dk

stad projekt logo