Forkæl jer selv og nyd et måltid i byen
Restaurant Kulhuset åbnede i Køge Havn i juli måned i år, ikke langt fra lejlighederne i Strandterrasserne. Restauranten inddrager gæsterne til en helt særlig madoplevelse, hvor det er muligt selv at grille sine retter ved de specialdesignede borde, og på den måde stege bøffen med sit eget personlige touch. Men restaurantens kokke gør det naturligvis også gerne. Kulhuset har et stort udvalg af lækre, friske kødvarianter og -udskæringer på menukortet, her er kylling og fisk, en lang række side orders til de sultne smagsløg samt et bredt udvalg af vine, øl og cocktails.
Hvis weekenden skal kickstartes lidt tidligere på dagen, er der skøn brunch på programmet fra kl. 10-15 både lørdag og søndag.
Klik her og se mere fra Restaurant Kulhuset.
Frokost i byen kan nydes i historiske omgivelser på MALT midt på Torvet i Køge. Restauranten er åben til frokost fra tirsdag til lørdag, og serverer højtbelagt klassisk, dansk smørbrød – med moderne strejf og naturligvis hjemmebagt MALT-rugbrød. Alt laves fra bunden med kompromisløs fokus på det gode håndværk og masser af smag. Til en rigtig god frokost hører et godt glas øl og måske en snaps, og på MALT akkompagneres maden af de håndbryggede dråber fra byens lokale microbryggeri, Braunstein. Velbekomme.
Klik her og se mere fra MALT.
På Restaurant Arken får man ’en bid af Skagen i Køge’. Her står den nemlig især på friskfanget fisk og skaldyr i stimevis, tilberedt med både kærlighed og lækre smagsoplevelser. Arken ligger i Bådehavnen med en unik udsigt ud over Køge Bugt – og er opført som et skib med bl.a. øvre og nedre dæk samt kommandobro. Her kan man stå til søs med fast grund under fødderne – en gastronomisk nydelsestur, som hele familien uden tvivl vil elske!
Klik her og se mere fra Restaurant Arken.