PENDLERLIVET I KØGE

At skulle pendle mod jobbet i København og omegn, bør ikke afskrække nogen fra at flytte til Strandterrasserne i Køge. Her giver både Køge Station og den relativt nye Køge Nord Station hurtige forbindelser mod jobs i København og Roskilde. Strandterrasserne ligger ideelt placeret i kort gåafstand til stationen, så du lynhurtigt kan komme på arbejde hver morgen.

At bo i Køge og arbejde i København hører til normen for rigtig mange af Køges beboere. Selvom det nye Supersygehus i Køge trækker mange arbejdspladser og virksomheder til byen, og det store erhvervsområde i Køge Nord er i fuld udvikling, er der stadig mange som pendler til København med toget hver dag.

Er du en af dem som har svært ved at se, hvordan du skal flytte din karrierevej til Køge, når de rigtige jobs for dig findes i København, skal du ikke blive nervøs ved tanken om at være pendler fra Strandterrasserne. Faktisk er der kun 3 minutter på cykel til Køge Station fra Strandterrassernes lejligheder. Herfra kører toget hvert 10. minut mod København og hver halve time mod Roskilde.

Nyd den daglige pause på togturen

Fra Køge Station til Københavns Hovedbanegård tager togturen med E-toget 39 minutter. I stedet for at sidde i kø på en motorvej, eller den pressede morgentrafik i Indre by, kan du dykke ned i din telefon, lytte til en god lydbog, få klaret lidt opgaver på din bærbare eller dagens indkøb på Nemlig, mens du venter på at blive transporteret på arbejde. Brug tiden som du har lyst, og nyd din daglige tidsboble, som du selv råder over, inden arbejdsdagen begynder, og igen en dejlig pause på hjemvejen mod lejligheden ved Søndre Strand.

På Køge Station har du rig mulighed for at tanke op med god kaffe eller en snack til turen i 7-eleven, Lagkagehuset, Irma eller Fakta, som alle ligger lige ved stationen, og bugner med lækkert morgenbrød. Her får du også hurtig adgang til nem og lækker aftensmad, når du kommer hjem fra arbejde.

Lyntoget mod København

Skal det gå ekstra stærkt mod København, kan du nå København H på kun 21 minutter fra den næsten nye station i Køge Nord. Køge Nord Station åbnede for sin hurtige rute fra Ringsted til København i sommeren 2019, og giver hver dag pendlere fra Køge og omegn lynhurtig forbindelse til storbyen.

Udover at være et vigtigt trafikalt knudepunkt for S-tog, motorvej og højhastighedstog, er det imponerende stationsanlæg også et ikonisk byggeri, som allerede har vundet flere internationale priser for sin unikke arkitektur. Den snoede gangbro, der forbinder de forskellige togbaner med hinanden, er både flot set udefra for de mange billister, der drøner under den på motorvejen, og indvendigt af de mange pendlere, som går gennem det snoede rør hver dag til og fra arbejde.

Strandterrassernes beliggenhed er mere end blot en naturskøn placering ved havet. Den korte distance til et stort, veletableret net af offentlige transportmuligheder, gør det let at være pendler i Strandterrasserne. Du kan læse mere om livet i Strandterrasserne her.

Motion, gode oplevelser og frihed

Valget af bolig i Strandterrasserne, er også et tilvalg af et aktivt liv. De unikke naturomgivelser indbyder til vandsport og løbeture i skoven, mens byen frister med sine markedsdage, loppemarkeder, butikker og caféliv. Denne frie livsnydertilværelse bliver kun forstærket af lejlighedernes store, åbne rum, hvor det særlige lys ved havet, strømmer ind i alle værelser. Som i en feriebolig ved Skagens kendte lys, får man her fornemmelsen af åbne vidder og uendelig frihed.

KOM TIL ÅBENT HUS

PÅ SØNDAG KL 12:00 - 13:00

STAD Projekt
Østerfælled Torv 10, 1. sal
2100 København Ø
Tlf.: 32 83 06 20
www.stadprojekt.dk

stad projekt logo