SKOVTURE, BÅLPLADSER, RÅDYR OG SPEJDERE – ÅSEN HAR DET HELE

Ejerboligerne i Strandterrasserne indbyder til et aktivt liv. Foruden havet og strandens mange muligheder for vandsport og fritidsaktiviteter, er der ikke langt til Køges store skovområde: Køge Ås. Den kæmpemæssige, bakkede skov tiltrækker børnehaver, spejdere, cyklister og løbeentusiaster i stor stil. Kort sagt alle som holder af frisk luft og smuk natur.

Alle i Køge kender Åsen. Fra den velbesøgte, børnevenlige klatreskrænt; Hestegraven, til det kuperede, bugtede terræn ved Lellingeskoven. Åsen er hele Køges skov. Det ser man tydeligt på en solbeskinnet søndag, hvor alle køgegensere går tur med hunden eller familien i skoven, spejderne laver bål ved spejderhytten og løbeskoene bliver luftet.

Særligt rundt om den populære, stejle skrænt i starten af Åsen, kan man høre børnelatter, når man er ude på sin skovvandring eller cykeltur. Om sommeren flokkes børnene om det ”farlige” gyngereb, der svinger ud over den høje bakkekant, og en heldig vinterdag, hvor sneen falder, bliver Åsen forvandlet til et herligt kælkeområde.

Husk at besøge Gammel Kjøgegaard

Det er også populært at lægge vejen forbi Gammel Kjøgegaard i udkanten af skoven, hvor de voksne kan købe kaffe i den hyggelige lille kunstcafé, mens børnene leger på legepladsen og gemmer sig i labyrinten af bøgebuske.

Her står man midt i den skønneste natur, omgivet af idylliske gårdbygninger, gamle træer og glimt af fasaner og rådyr, og glemmer næsten, at der kun er 10 minutters gåtur ind til Køge bymidte.

I december måned kan I besøge det store, hyggelige julemarked med boder, som afholdes på den store gårdsplads foran Gammel Kjøgegaard. Her kan I også købe årets juletræ med hjem til stuen i Strandterrasserne.

Bag Gammel Kjøgegaard ligger den smukkeste park med en af Danmarks største samlinger af rododendron. Parken kan besøges hver dag mellem kl. 10-18, men husk endelig at opleve den dejlige park i maj-juni, hvor de mange rododendronbuske blomstrer i forskellige farver.

Efter en dejlig tur i skoven, er der ikke langt hjem til afslapning i lejligheden i Strandterrasserne. Lejlighedernes unikke placering mellem hav, by og skov fås simpelthen ikke bedre. Tænk at have et så stort skovområde så tæt på sin bolig! Du finder de ledige boliger her.

Under Strandterrassernes boliger findes en stor parkeringskælder til beboernes biler og cykler. Som beboer får man også adgang til et rum hvor man kan opbevare SUP boards, golfkøller, mountainbike, eller andet udstyr til al den udendørssport, som er relevant for det naturrige område. Kælderen er adgangskontrolleret så man ikke skal bekymre sig om ubudne gæster.

Nyd familielivet i et Townhouse

Strandterrassernes unikke Townhouses i 2-plan har god plads til børn og voksne. Udover Køges mange legepladser, bor man lige ud til den sjoveste af dem alle: Stranden. Her får I det perfekte alternativ til en villa, og slipper for kedeligt havearbejde. Tag i stedet håndklæderne under armen, og gå de 250 meter ned til stranden.
barnevogn
lejlighed med lille trappe

KOM TIL ÅBENT HUS

PÅ SØNDAG KL 12:00 - 13:00

STAD Projekt
Østerfælled Torv 10, 1. sal
2100 København Ø
Tlf.: 32 83 06 20
www.stadprojekt.dk

stad projekt logo