NATURENS MOTIONSCENTER SLÅR ALT!

Der er natur i lange baner rundt om Strandterrasserne og Køge – for alle aldre og kondital. Tag en tur på Hjertestien eller følg én af de mange motionsruter til fods eller på cykel ud i det grønne landskab.

Tag en løbetur på Hjertestien, eller gå ruten på de 3,6 km til fods i dit eget tempo. Hjertestien er en kombineret hjertesti og find-vej-sti i Tangmoseskoven, som er blevet til i samarbejde mellem Hjerteforeningen Køge, Køge Orienteringsklub og Køge Kommune. Stien har to startsteder og der er i alt 31 pæle opstillet på den hyggelige rute – med indlagt ’ørkenvandring’, ’bjergetape’ og ’havnepromenade’ langs lystbådehavnen. Man kan finde fastmonterede træningsredskaber ved startstederne, og så er der mulighed for lidt mad og drikke på Køge Marinas område.

Hvad er en hjertesti?
Hjerteforeningen anbefaler, at vi motionerer mindst 30 minutter hver dag, og en hjertesti er en afmærket motionsrute, som kan anvendes af alle. Langs stien er der opsat skilte eller pæle med Hjerteforeningens logo, som hele tiden markerer, at man er ’på rette vej’.

Køge Å stien, også kaldet Rute 90, byder på et smukt og varieret stiforløb – gennem skov, langs med moser, gennem landsbyer og med udsigter til det åbne land. Stien er en ca. 22 km lang cykel- og gangsti, der følger Køge Å og Ås fra Køge til Dyndet og Humleore, og videre frem til Borup Station. Stien er et led i en større plan for naturforvaltning i Køge Å og Ås-området med fokus på at styrke geologiske og landskabelige værdier, forbedre vilkår for planter og dyr samt at skabe bedre adgang for alle naturinteresserede. Undervejs på stien møder man en masse spændende natur og kulturhistorie, og ruten kan både opleves i ét stræk eller i små bidder, og kan dermed tilpasses dagsform, alder og fysisk formåen.

Klik her og se et kort over Køge Å stien.

Bronzestien er en historisk sti med fem gravhøje fra bronzealderen i området omkring Gammel Kjøgegård. Stien er 3,25 kilometer lang og overlapper Køge Å stien. Ruten går forbi en række gravhøje, som man kan læse om på de opsatte skilte. Stien er oplagt til til alle, der vil mærke historiens vingesus i naturskønne omgivelser. Oplev samtidig det smukke gods Gammel Kjøgegård, hvor man også kan parkere i nærheden

Klik her og se et kort over Bronzestien.

Nyd familielivet i et Townhouse

Strandterrassernes unikke Townhouses i 2-plan har god plads til børn og voksne. Udover Køges mange legepladser, bor man lige ud til den sjoveste af dem alle: Stranden. Her får I det perfekte alternativ til en villa, og slipper for kedeligt havearbejde. Tag i stedet håndklæderne under armen, og gå de 250 meter ned til stranden.
barnevogn
lejlighed med lille trappe

KOM TIL ÅBENT HUS

PÅ SØNDAG KL 12:00 - 13:00

STAD Projekt
Østerfælled Torv 10, 1. sal
2100 København Ø
Tlf.: 32 83 06 20
www.stadprojekt.dk

stad projekt logo