Smag på whisky i Køge

Selvom de fleste muligvis forbinder bryggeriet Braunstein i Køge med øl, øl og atter øl, kan de berømte øl-entusiaster nu også stolt byde alle whiskyelskere inden for, til en oplevelse lidt ud over det sædvanlige. Rundt om hjørnet fra Strandterrasserne, går drømmen om dansk whisky i opfyldelse, i et sandt paradis for alle med hang til de gyldne dråber.
mand haelder whisky op i et glas

På havnen troner Køges nye samlingssted, det nyopførte pakhus frem, og inviterer til whiskysmagning og en passioneret fortælling om de mange forskellige whiskyer, selve produktionen og Braunsteins spændende rejse mod at blive et prisvindende destilleri.

Den første lørdag i hver måned kl. 12.00 afholder Destilleriet Braunstein whiskysmagning. Her får man lov til at smage 3 forskellige af Braunsteins prisvindende singlemalt. Herudover får man en grundig indføring i hele fremstillingen af mikrodestilleriets whisky, fra udvælgelsen af råvarer, til valget af unikke whiskyfade, der er altafgørende i produktionen af guldmedaljevindende whisky.

mand dufter til glas med whisky

Prisen for en whiskysmagning er 250 kr. men er man et større selskab (min. 10 personer), kan man også booke en privat whiskysmagning, og eventuelt udvide oplevelsen med et dejligt måltid mad og en friskbrygget øl i pakhuset. Læs mere om pakhusets mange arrangementer her.

Pakhuset Braunstein er bare et af de utallige kulturoplevelser som omkranser boligområdet Strandterrasserne i Køge. Vil du læse mere om hvad der rører sig i området, kan du finde flere spændende events her.

Nyd familielivet i et Townhouse

Strandterrassernes unikke Townhouses i 2-plan har god plads til børn og voksne. Udover Køges mange legepladser, bor man lige ud til den sjoveste af dem alle: Stranden. Her får I det perfekte alternativ til en villa, og slipper for kedeligt havearbejde. Tag i stedet håndklæderne under armen, og gå de 250 meter ned til stranden.
barnevogn
lejlighed med lille trappe

KOM TIL ÅBENT HUS

PÅ SØNDAG KL 12:00 - 13:00

STAD Projekt
Østerfælled Torv 10, 1. sal
2100 København Ø
Tlf.: 32 83 06 20
www.stadprojekt.dk

stad projekt logo