4. februar 2019. Skrevet af Katrine Enø.

STATUS FRA BYGGEPLADSEN 04.02.2019

Vi har haft åbenthus hver søndag og det er tydeligt, at Strandterrasserne ikke bare er endnu et projekt i Køge Sønderhavn, MEN at Strandterrasserne er det nye tilløbsstykke for både kommende beboere og for byens interessenter, som gerne vil følge med.

Vi holder fortsat hver søndag åbent hus kl. 12.00-13:00, og vi bliver gang på gang forbløffet over det positive fremmøde og interessen for projektet.

På byggepladsen læsser lastbilerne løbende af, og uge for uge kommer de mange og snart 200 beton elementer til byggepladsen.

Kranen er som altid et godt pejle punkt for byggeriets placering og status, og den kører ind i mellem næsten i døgndrift.

Der er sket fuld leverance af elementer til kælderen, som er lukket, stueplan som er i gang med montage af vinduer, og pt. er byggeriet oppe i 1. sal, hvor montage foregår, og der færdigstøbes dæk over 1. salen i uge 6.  

Har man været forbi og oplevet af Sønderbadevej var spærret, har det skyldtes, at vi pt. trækker spunsvæggen op (de lange stålplader, som har fungeret som midlertidig vægge i kælderen), og i næste uge kommer der en endnu kraftigere maskine, som skal trække de sidste op, så der vil fortsat være trafikbelastning på vejene.

Lejlighederne tager form i stueplan og på 1. sal, og således monteres der porebetonvægge m.m. i uge 7. Vinduesmontagen pågår i stue og første sal. Snart vil alle boligerne have strukturen på plads, da vægge vil være opsat.

I uge 8. forventer vi opstart af montage af elementer til 2. sal, så når vi rammer Marts er råhuset for lejlighederne 1 – 34 monteret og rejst.