17. december 2018. Skrevet af Katrine Enø.

Status fra byggepladsen 17.12.2018

HUSET VED HAVET

rejser sig mod himlen

Der arbejdes ihærdigt på byggepladsen STRANDTERRASSERNE og snart vil det smukke hus på stranden vise sine former.

I ugens løb har hele 23 lastbiler med elementer været forbi byggepladsen på Søndre Havn – det største element var på 33m2 og vejede 16 tons, så der sker virkelig noget!

I de kommende uger og måneder monteres facader, indervægge, badekabiner, trapper og dæk på livet løs, og i april 2019 vil hele bebyggelsen være færdigmonteret.

Vinduer i max-klassen!

I STRANDTERRASSERNE er de store gulv-til-loft vinduesflader blandt husets mest unikke kvaliteter. De store vinduer har hver en karmhøjde på 2,5 meter, svarende til butiksfacader, hvilket hører til sjældenhederne i private boliger – særligt etageboliger.

Vinduerne sættes ind på etagerne efterhånden som huset rejser sig med elementmontagen. Processen starter i uge 4 og forventes færdig i løbet af april måned. Herefter vil huset være lukket, og Køges vel nok største vinduer i en boligbebyggelse vil for alvor give STRANDTERRASSERNE form som et næsten færdigt hus…

Alle STRANDTERRASSERNES indvendige arbejder påbegyndes for alvor i marts måned, efterhånden som tagdækkerne lægger den sidste professionelle og tætsluttende finish på taget. Herefter kan rumdelinger og indervægge i de 54 lejligheder etableres.

Jul og Nytår

I jule- og nytårsdagene holder både lastbiler og håndværkere fri, så der monteres ingen elementer i juleferien – men straks efter nytår fyres der atter op for de mange spændende arbejdsgange.

Vi glæder os!

Rigtig god Jul og godt Nytår