Plantegning

FAKTA

Søndre Badevej 6A, 1. 3
4600 Køge
SOLGT
FAKTA
Bolignr. 14
Sælgers sagsnummer Projektsalg
Mæglers sagsnummer 058ST-P0014
Boligtype Lejlighed
Rum/vær. 2
Bruttoareal 70 m2
Tinglyst areal 58 m2
Etage 1. sal
Etape 2
ØKONOMI
Kontantpris SOLGT
Presalg betingelser 2206

Velkommen hjem

Denne bolig er absolut kun for livsnydere, der vil have del i den naturskønne placering ud til Køges populære sandstrand, men samtidig vil bo helt tæt på det hyggelige handelsliv i byens centrum og toget mod København.

Her får du en gennemført 2-værelses lejlighed på 70 m2 med et stort soveværelse og et åbent køkkenalrum med høje vinduespartier, der lukker masser af dagslys ind. Fra lejlighedens stue får du adgang til en dejlig altan med fint udsyn til Køges nye, spændende bydel.
Pak strandtasken og gå de ca. 250 meter ned til den brede sandstrand, eller tag del i havnebydelens mange aktiviteter med vinterbadeklub, kajakklubber, whiskysmagninger og meget mere.

Det bliver ikke mere unikt end disse skønne lejligheder – designet af de kendte arkitekter fra COBE.

Ikke to boliger er ens i Strandterrasserne og intet er overladt til tilfældighederne, uanset om det drejer sig om toværelses eller fireværelses lejligheder. Her er lejligheder til både små og store familier. Alle boligerne er unikke – det er blot at åbne dørene, lukke lyset ind og nyde den fantastiske udsigt ud over Køge Kyst og Almindingenes grønne naturlandskab.

Lejlighederne er indrettet med de bedste plankegulve samt lækre gulv- og vægklinker i badeværelserne. Med køkkener i HTHs elegante og grebsfrie VH7 Concept med Corestone bordplade, integreret sort siligranit vask, hårde hvidevarer fra AEG – og ikke mindst med integreret Quooker.

Alle sejl er sat til for at du kan nyde udsigten optimalt fra din rummelige private altan eller fra den charmerende franske – også inde fra boligerne. Alle vinduer og døre i Strandterrassernes lejligheder er nemlig imponerende 248 cm høje og rammer således næsten loftshøjden, som er på hele 262 cm. Enkelte steder er der et trin op til lejlighedernes tagterrasser og her er vinduer og døre alligevel 234 cm høje og går dermed også næsten til loft.

Så når døre eller vinduer i Strandterrassernes boliger åbnes, lukkes lyset og strandens dufte straks indenfor.

Åbenhed er i det hele taget et vigtigt og gennemgående tema i alle boligerne – både mod naturen udenfor, men også når det gælder indretning og rumdeling indenfor. Stue og køkken hænger sammen, så her kan der laves mad i samspil og nærvær med børnene, familien og vennerne.

Der er luft og masser af plads i boligerne til den personlige stil og indretning, og mange af lejlighederne har eget walk-in closet – et privat paradis til tøj og sko!

Stuen er altid vendt mod lyset og udsigten, med få skridt fra madlavning til servering på altanen.

Lejlighederne er fordelt fra stueplan og op til 5. sal. Man kan vælge boliger med egen lille privat zone i Strandterrassernes gårdhave, eller med egen lille træterrasse i de frodige Almindinge. Lejlighederne på 1.-4. sal har privat eller fransk altan, så lyset på alle tider af døgnet og året lige er til at lukke indenfor.

Velkommen hjem på stranden i Strandterrasserne.

KOM TIL ÅBENT HUS

PÅ SØNDAG KL 12:00 - 13:00

KONTAKT OS

STAD Projekt
Østerfælled Torv 10, 1. sal
2100 København Ø
Tlf.: 32 83 06 20
www.stadprojekt.dk

stad projekt logo