Plantegning

FAKTA

Søndre Badevej 6E, 2. 6
4600 Køge
LEDIG
FAKTA
Bolignr. 30
Mæglers sagsnummer 058ST-P0030
Boligtype Lejlighed
Rum/vær. 2
Bruttoareal 77 m2
Tinglyst areal 68 m2
Etage 2. sal
Etape 2
ØKONOMI
Deponering 25.000 kr.
Kontantpris 3.295.000 kr.
Presalg betingelser 2592

Velkommen hjem

På 2. sal i den hvide, badehotelsinspirerede ejendom finder du denne rummelige 2-værelses lejlighed på 77 m2. Fra boligens store køkkenalrum og stue kan du både åbne dørene mod en fransk altan, samt en altan med kig ud til den nye havnebydel. Fra din stue og soveværelse får du et dejligt kig til vandet.
De store dørpartier lukker masser af strandens smukke lys ind i boligen, og gør den charmerende stemning ved havet komplet.

I Strandterrasserne får du en optimal beliggenhed tæt på Køges idylliske strandområde, og i kort afstand til Køges charmerende bymidte med et rigt handelsliv.

Det bliver ikke mere unikt end disse skønne lejligheder – designet af de kendte arkitekter fra COBE.

Ikke to boliger er ens i Strandterrasserne og intet er overladt til tilfældighederne, uanset om det drejer sig om toværelses eller fireværelses lejligheder. Her er lejligheder til både små og store familier. Alle boligerne er unikke – det er blot at åbne dørene, lukke lyset ind og nyde den fantastiske udsigt ud over Køge Kyst og Almindingenes grønne naturlandskab.

Lejlighederne er indrettet med de bedste plankegulve samt lækre gulv- og vægklinker i badeværelserne. Med køkkener i HTHs elegante og grebsfrie VH7 Concept med Corestone bordplade, integreret sort siligranit vask, hårde hvidevarer fra AEG – og ikke mindst med integreret Quooker.

Alle sejl er sat til for at du kan nyde udsigten optimalt fra din rummelige private altan eller fra den charmerende franske – også inde fra boligerne. Alle vinduer og døre i Strandterrassernes lejligheder er nemlig imponerende 248 cm høje og rammer således næsten loftshøjden, som er på hele 262 cm. Enkelte steder er der et trin op til lejlighedernes tagterrasser og her er vinduer og døre alligevel 234 cm høje og går dermed også næsten til loft.

Så når døre eller vinduer i Strandterrassernes boliger åbnes, lukkes lyset og strandens dufte straks indenfor.

Åbenhed er i det hele taget et vigtigt og gennemgående tema i alle boligerne – både mod naturen udenfor, men også når det gælder indretning og rumdeling indenfor. Stue og køkken hænger sammen, så her kan der laves mad i samspil og nærvær med børnene, familien og vennerne.

Der er luft og masser af plads i boligerne til den personlige stil og indretning, og mange af lejlighederne har eget walk-in closet – et privat paradis til tøj og sko!

Stuen er altid vendt mod lyset og udsigten, med få skridt fra madlavning til servering på altanen.

Lejlighederne er fordelt fra stueplan og op til 5. sal. Man kan vælge boliger med egen lille privat zone i Strandterrassernes gårdhave, eller med egen lille træterrasse i de frodige Almindinge. Lejlighederne på 1.-4. sal har privat eller fransk altan, så lyset på alle tider af døgnet og året lige er til at lukke indenfor.

Velkommen hjem på stranden i Strandterrasserne.

KOM TIL ÅBENT HUS

PÅ SØNDAG KL 12:00 - 13:00

KONTAKT OS

STAD Projekt
Østerfælled Torv 10, 1. sal
2100 København Ø
Tlf.: 32 83 06 20
www.stadprojekt.dk

stad projekt logo