Plantegning

FAKTA

Søndre Badevej 6A, 3. 6
4600 Køge
SOLGT
FAKTA
Bolignr. 35
Sælgers sagsnummer Projektsalg
Mæglers sagsnummer 058ST-P0035
Boligtype Penthouselejlighed
Rum/vær. 3
Bruttoareal 108 m2
Tinglyst areal 96 m2
Etage 3. sal
Etape 1
ØKONOMI
Deponering SOLGT
Kontantpris SOLGT
Presalg betingelser 4048

Velkommen hjem

Hvorfor ikke bo i sommerhus hele året? Disse fantastiske penthouselejligheder er alle centreret omkring adgangen til de storslåede private tagterrasser, med udsigt udover Køge Kyst, og lys og sol til sidst på eftermiddagen. Som i de øvrige boliger, er her ikke sparet på noget, hverken i indretning eller materialevalg. Det er som at træde ind i en moderne fortolkning af de gamle badehoteller langs de danske kyststrækninger – omsat til ens helt egen, private luksus. Boligerne findes som 2-4-værelses lejligheder, med et ekstra rum til walk-in closet eller kontor.

 

Lejlighederne er indrettet med de bedste plankegulve, klinker og vægklinker i badeværelserne. Med køkkener i HTHs elegante og grebsfrie VH7 Concept med Corestone bordplade, integreret sort siligranit vask – suppleret med AEG hårde hvidevarer, og ikke mindst med integreret Quooker. Det er i køkkenet, med den centrale køkkenø, at venner og familie samles, og nyder lyset og udsigten udover Køge Kyst.

 

Træd 20 cm op og ud på boligens egen private tagterrasse og bare nyd udsigten. Vinduer og døre er imponerende 230/248 cm høje og går næsten til loft, så når de åbnes, lukkes lyset og strandens duft ind i boligen. Døre med udgang til tagterrasserne er ca. 230 cm høje, da der er et enkelt trin op og ud på terrassen. Ønskes en 20 m2 tagterrasse til boligen, eller er det lejligheden med 100 m2 privat tagterrasse, der trækker, så er her noget for enhver smag. På de varme sommerdage nydes livet på de store tagterrasser, hvor der både er plads til eget loungemiljø og stort havebord, og hvor næsten halvdelen er indrettet med et integreret blomsterbed, som skaber skygge, duft og læ på terrassen.

KOM TIL ÅBENT HUS

PÅ SØNDAG KL 12:00 - 13:00

KONTAKT OS

STAD Projekt
Østerfælled Torv 10, 1. sal
2100 København Ø
Tlf.: 32 83 06 20
www.stadprojekt.dk

stad projekt logo