Plantegning

FAKTA

Søndre Badevej 6A, 4. 8
4600 Køge
SOLGT
FAKTA
Bolignr. 43
Sælgers sagsnummer Projektsalg
Mæglers sagsnummer 058ST-P0043
Boligtype Penthouselejlighed
Rum/vær. 3
Bruttoareal 75 m2
Tinglyst areal 63 m2
Etage 4. sal
Etape 2
ØKONOMI
Deponering SOLGT
Kontantpris SOLGT
Presalg betingelser 2387

Velkommen hjem

Det bliver ikke mere unikt, end disse skønne lejligheder designet af de kendte arkitekter fra COBE. Intet er overladt til tilfældighederne – uanset om det drejer sig om toværelses eller fireværelses lejligheder. Ikke to lejligheder er ens i Strandterrasserne, alle boligerne er unikke – åbn blot dørene, luk lyset ind og nyd den fantastisk udsigt udover Køge Kyst eller Almindingenes grønne naturlandskab.

Lejlighederne er indrettet med de bedste plankegulve, klinker og vægklinker i badeværelserne. Med køkkener i HTHs elegante og grebsfrie VH7 Concept med Corestone bordplade, integreret sort siligranit vask – suppleret med AEG hårde hvidevarer, og ikke mindst med integreret Quooker.

 

Nyd udsigten fra din private altan eller fra den franske altan. Vinduer og døre er imponerende 230 cm høje og går næsten til loft - så når de åbnes, lukkes lyset og strandens duft ind i boligen. Uanset om man er til to- eller fireværelses boliger, er her lejligheder til både små og store familier. Et gennemgående og vigtigt tema i boligerne er åbenhed – både mod naturen udenfor, men også åbne rum indvendigt i boligerne. Stue og køkken hænger sammen, og der kan laves mad i samspil og nærvær med børn, familie og venner. Der er luft og overflod af plads i boligerne til personlig stil og indretning, mange af lejlighederne har således eget walk-in closet – et helt privat paradis til tøj og sko! Stuen er altid vendt mod lyset og udsigten, og her er få skridt fra madlavning til servering på altanen.

 

Lejlighederne findes fra stueplan og op til 5. sal, og man kan vælge boliger med egen lille privatzone i Strandterrassernes gårdhave, eller egen lille træterrasse i Almindingene. Lejlighederne på 1.-4. sal har privat altan eller fransk altan, så man altid kan lukke op og lukke lyset ind.

KOM TIL ÅBENT HUS

PÅ SØNDAG KL 12:00 - 13:00

KONTAKT OS

STAD Projekt
Østerfælled Torv 10, 1. sal
2100 København Ø
Tlf.: 32 83 06 20
www.stadprojekt.dk

stad projekt logo