Vil du være ægte viking?

Når man bor så tæt på havet som man gør i Strandterrasserne, er det oplagt at nyde havet både sommer og vinter. Men et dyp i det iskolde havvand, er selvfølgelig kun for de sejeste vikinger. Tør du være med?

Ved Søndre Strand slutter badesæsonen aldrig. Køges sande vikinger mødes nemlig hele vinteren i den luksuriøse badeklub Valkyrien for at nyde det iskolde vand.

Her får man for kontingentet på 900 kr. adgang til omklædning, havstue og sauna i det helt nyopførte badeanlæg på Søndre Mole.

Sæsonen starter med standerhejsning den første søndag i september, og slutter den sidste søndag i april. Men vikingelauget har et stærkt socialt sammenhold, og mødes gerne hele året til alt fra grillhygge og måneskinsbadning, til julegløgg og nytårskur.

traespand paa is

Kom til intromøde i Valkyrien
De sidste par år har flere og flere fået øjnene op for vinterbadning, og det boost af velvære som det kolde gys efterlader kroppen med. Derfor holder Valkyrien også løbende intromøder for alle nye interesserede.

Den 1. mandag og 3. torsdag i hver måned, har du mulighed for at komme og høre nærmere om klubbens lækre faciliteter. Det er også her at alle nye medlemmer får udleveret det smarte, elektroniske nøglearmbånd der giver adgang til omklædning og sauna.

Har du mod på at hoppe i Køge Bugts bølger, kan du læse mere og tilmelde dig Valkyrien her.

Med en lejlighed i Strandterrasserne, kan du også kombinere livet som vinterbader, med frisk motion på Køges smukke naturruter. Find din næste motionsrute her. Er du mere nysgerrig på at læse om udbuddet af lejligheder i Strandterrasserne? Så finder du boligvælgeren her.

Nyd familielivet i et Townhouse

Strandterrassernes unikke Townhouses i 2-plan har god plads til børn og voksne. Udover Køges mange legepladser, bor man lige ud til den sjoveste af dem alle: Stranden. Her får I det perfekte alternativ til en villa, og slipper for kedeligt havearbejde. Tag i stedet håndklæderne under armen, og gå de 250 meter ned til stranden.
barnevogn
lejlighed med lille trappe

KOM TIL ÅBENT HUS

PÅ SØNDAG KL 12:00 - 13:00

STAD Projekt
Østerfælled Torv 10, 1. sal
2100 København Ø
Tlf.: 32 83 06 20
www.stadprojekt.dk

stad projekt logo