YOGA I PAKHUSET

Strandterrasserne har fået en ny, spændende nabo. Pakhuset på Køge Havn er kun netop åbnet, men slår allerede nu dørene op og inviterer alle områdets beboere inden for til en hyggelig dag med afspænding og balance på programmet. Vil du med til yoga workshop?
I Strandterrassernes baghave, i Køges hyggelige, gamle havn troner det flotte Braunstein pakhus frem og indbyder hele lokalområdet inden for. Som et moderne forsamlingshus, et amerikansk inspireret ”community house,” giver Køges nye pakhus mulighed for at samles til forskellige sociale arrangementer. Det første på eventprogrammet er allerede d. 6. december hvor Pakhuset Braunstein afholder yoga workshop, eller som de selv kalder det; Yoga magi, for alle interesserede.

FÅ STYR PÅ ÅNDEDRÆTTET
Det er underordnet om du er nybegynder eller rutineret yogaudøver. Pointen med pakhuset og yoga-workshoppen er at samle mennesker fra lokalområdet og danne hyggelige fællesskaber. Du kan jo overveje om du kender en veninde der skal inviteres med og forkæles med en dag i yogaens tegn.

Workshoppen varer sammenlagt tre timer fra kl. 11.00-14.00, og gennemgår de kendte åndedrætsteknikker inden for yoga, men der vil også blive løsnet op for en masse spændinger, og øvet balance og smidighed – alt sammen med et smil på læben. Til sidst afsluttes dagen med en lang, afslappende savasana-øvelse, og alle er derefter velkomne til at nyde en forfriskning og den smukke udsigt over Køge havn i pakhusets flotte café.

Du kan læse mere om arrangementet og tilmelde dig her.

gruppe af mennesker mediterer

I forbindelse med covid-19 gør Pakhuset Braunstein opmærksom på, at de følger myndighedernes retningslinjer. I tilfælde af nye restriktioner der påvirker arrangementer, vil yoga workshoppen blive tilpasset disse eller aflyst.

Der er altid masser af liv og aktiviteter omkring Strandterrasserne i Køge. Læs alle nyheder fra området her.

Nyd familielivet i et Townhouse

Strandterrassernes unikke Townhouses i 2-plan har god plads til børn og voksne. Udover Køges mange legepladser, bor man lige ud til den sjoveste af dem alle: Stranden. Her får I det perfekte alternativ til en villa, og slipper for kedeligt havearbejde. Tag i stedet håndklæderne under armen, og gå de 250 meter ned til stranden.
barnevogn
lejlighed med lille trappe

KOM TIL ÅBENT HUS

PÅ SØNDAG KL 12:00 - 13:00

STAD Projekt
Østerfælled Torv 10, 1. sal
2100 København Ø
Tlf.: 32 83 06 20
www.stadprojekt.dk

stad projekt logo